23. October 2017

Klaverlærer – Daniel Fladmose

Komponist, klaverlærer, kompositionslærer

Mit fulde navn er Daniel Sala Fladmose Madsen og jeg er født i år 1989. Jeg er oprindeligt fra Odense men er nu bosiddende i København.

Klaveret har fulgt mig, siden jeg var en helt lille dreng, og jeg har nu over 10 års erfaring med at undervise i klaver.

Jeg er uddannet i Komposition ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har modtaget undervisning ved Niels Rosing-Schow, Karsten Fundal, Hans Abrahamsen, Rasmus Zwicki og Jeppe Just Christensen.
Jeg modtager min kandidat i komposition i 2017, og arbejder pt. på en ny opera og en ny klaverskoleudgivelse.

Jeg tilbyder privatundervisning i klaver og komposition i hyggelige lokaler på Frederiksberg centralt i København eller ved mit flygel i min lejlighed tæt ved Amagerbro st. Jeg er yderligere ansat ved MGK Sjælland og arbejder desuden som freelance komponist.

Jeg er medlem af EPTA (European Piano Teachers Association) og Dansk Musikpædagogisk Forening.

 • Daniel er en utrolig dygtig og engageret klaverlærer, som forstår at undervise eleverne på deres individuelle niveau og samtidigt er meget dygtig til at motivere dem, også de elever, der ikke har spillet så længe. Og så er han umådelig venlig, sjov og god til at trylle!

  Pernille Wuttke Avatar Pernille Wuttke
  5. October 2016

  Fremragende på sit felt!

  Susanne Josephsen Avatar Susanne Josephsen
  1. September 2017
 • Daniel is awesome and he is truly the key to success.Bhavana and I are so very greatful for Daniel.His teaching method is thorough and instructive, which helps build a solid foundation for kids to develop their interests and skills in playing piano & writing music.After studying under him for a few months now, he has shaped and molded my daughter Bhavana into a composer. He holds his students to a very high standard that does nothing short of setting them up for success in the piano world.I would highly recommend Daniel. He is a real gem.

  Pulla Rao Charugalla Avatar Pulla Rao Charugalla
  15. August 2017

  Daniel har gennem flere år undervist både min datter, som i dag er 18 og min søn på 13. Han er top professionel og meget dedikeret til sin undervisning. Mine børn har tidligere haft andre lærere, men har begge sagt, at Daniel er den dygtigst klaverlærer, de har haft. Han har forventninger til dem, giver dem tilpasse udfordringer, og har lært dem virkelig meget. Mine børn og jeg kan på det varmeste anbefale Daniel.

  Sanne Bømler Avatar Sanne Bømler
  15. August 2017