29. January 2017

Klaverundervisning

Klaverlærer Daniel Fladmose KlaverundervisningDet betyder meget for mig som klaverlærer at give glæden ved klaverspillet videre, og klaverundervisning er for mig at se den perfekte indgangsvinkel til en musikalsk dannelse og et fundament for bred musikforståelse.

Min klaverundervisning retter sig mod børn, unge og voksne og jeg er god til at skabe en hyggelig, underholdende, men også seriøs ramme for undervisningen. Jeg underviser i et bredt repertoire efter elev/forældres ønsker og ambitioner. Jeg underviser ud fra en kombination af god klaverteknik og udvikling af det musikalske øre, hvor begge faktorer vil gavne eleven resten af livet.

Klaverundervisningen varer som udgangspunkt 30 eller 45 min. per lektion, men det kan variere efter elevens ønsker. Undervisningen er ganske prisdygtig i forhold til musikskolerne og mere fleksibel. 

Kontakt mig for at høre mere om priser eller book en prøvetime.

Som klaverlærer går jeg meget op i, at eleven tidligt lærer en sund teknik og med et tidligt fokus på nodelære kan vi tidligt gå i dybden med, hvad musik overhovedet er for en størrelse, og hvordan klaveret kan bidrage i elevens liv. Som komponist kan jeg også finde på at opmuntre eleven til selv at skabe musik.

Elevkoncerter
På halvårlig basis arrangerer jeg en stor elevkoncert, hvor elever får mulighed for at spille på en scene, lære at optræde og møde andre med samme interesse. Der er også mulighed for samspil med andre instrumentalister for en anderledes musikoplevelse.

Klaverlærer Daniel Fladmose Klaverundervisning    Klaverlærer Daniel Fladmose Klaverundervisning    Elever klaver Klaverlærer Daniel Fladmose Klaverundervisning