29. januar 2017

Kompositionsundervisning

Kompositionselev strygekvartet

 

Uanset om du er helt ny i faget eller har ambitioner om at komme på konservatoriet (jeg er også kompositionslærer ved MGK), kan jeg hjælpe dig med kompositionsundervisning.

Hvis du vil prøve kræfter med at skrive din egen musik, kan jeg give dig værktøjerne til at komme i gang. Vi vil dykke ind i, hvordan man stimulerer og træner den kreative proces og hvordan, du får dine idéer ud på skrift. I sidste ende vil vi gå til instrumentation og partituranalyse.

Hvis du er mere øvet komponist, vil vi arbejde med den mere komplekse arbejdsproces og udfordre dine filosofisk æstetiske overbevisninger og således forberede dig til en eventuel konservatorievej.

Jeg tilbyder alle mine kompositonselever workshopper, hvor vi arbejder med et professionelt ensemble. I efteråret 2020 har mine elever mulighed for at skrive for strygekvartetter og andre kammerbesætninger i samarbejde med bla.a. Klang Festivalen.

I workshoppene arbejder vi med hinandens stykker for besætningen og på den måde lærer eleven vigtig erfaring med instrumenterne. Alle er velkomne til at deltage, og det har ind til nu været muligt for mig at arrangere takket være et samarbejde med Frederiksberg Fonden.

Se mere under Værksted.