23. October 2017

Klaverlærer – Daniel Fladmose

Komponist, klaverlærer, kompositionslærer

Mit fulde navn er Daniel Sala Fladmose Madsen og jeg er født i år 1989. Jeg er oprindeligt fra Odense men er nu bosiddende i København.

Klaveret har fulgt mig, siden jeg var en helt lille dreng, og jeg har nu over 10 års erfaring med at undervise i klaver.

Jeg er uddannet i Komposition ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har modtaget undervisning ved Niels Rosing-Schow, Karsten Fundal, Hans Abrahamsen, Rasmus Zwicki og Jeppe Just Christensen.
Jeg modtager min kandidat i komposition i 2017, og arbejder pt. på en ny opera og en ny klaverskoleudgivelse.

Jeg tilbyder privatundervisning i klaver og komposition i hyggelige lokaler på Frederiksberg centralt i København eller ved mit flygel i min lejlighed tæt ved Amagerbro st. Jeg er yderligere ansat ved MGK Sjælland og arbejder desuden som freelance komponist.

Jeg er medlem af EPTA (European Piano Teachers Association) og Dansk Musikpædagogisk Forening.

 • 5 star review  Daniel har gennem flere år undervist både min datter, som i dag er 18 og min søn på 13. Han er top professionel og meget dedikeret til sin undervisning. Mine børn har tidligere haft andre lærere, men har begge sagt, at Daniel er den dygtigst klaverlærer, de har haft. Han har forventninger til dem, giver dem tilpasse udfordringer, og har lært dem virkelig meget. Mine børn og jeg kan på det varmeste anbefale Daniel.

  thumb Sanne Bømler
  8/15/2017

  5 star review  Daniel is awesome and he is truly the key to success.Bhavana and I are so very greatful for Daniel.His teaching method is thorough and instructive, which helps build a solid foundation for kids to develop their interests and skills in playing piano & writing music.After studying under him for a few months now, he has shaped and molded my daughter Bhavana into a composer. He holds his students to a very high standard that does nothing short of setting them up for success in the piano world.I would highly recommend Daniel. He is a real gem.

  thumb Pulla Rao Charugalla
  8/15/2017
 • 5 star review  Begge mine drenge har haft fornøjelsen af Daniel Fladmoses klaverundervisning igennem mange år. Hans store passion for musik brænder tydeligt igennem til dem, og han er god til at finde forskelligartet musik, som passer til deres niveau og temperament. Repertoiret spænder bredt fra klassisk musik over populærmusik og avantgarde. Der bliver hvert semester arbejdet målrettet med solostykker, som præsenteres for forældrene ved elevkoncerter. En del af undervisningen foregår også med andre elever som firhændige og som små duoer og trioer med andre instrumenter. Det udvikler deres evner for at lytte og samarbejde musikalsk med andre elever. De mærker Daniels engagement som lærer, og foruden de praktiske færdigheder bliver der også formidlet musikhistorisk viden til dem, som de er optaget af uden for undervisningstimerne. ”Daniel er sjov at være sammen med”, udtaler min søn og han glæder sig altid til næste gang, han skal til klaver.

  thumb Pia Ingels
  8/15/2017

  5 star review  Daniel er en fantastisk dedikeret underviser som tydeligt har en stor passion og kærlighed til undervisningen! Jeg har haft stor glæde, både af, klaver og kompositionsundervisningen hos Daniel, som han tydeligt mestrer på et ekstremt højt niveau. Kort sagt er det hver en øre værd at søge undervisning hos Daniel, da man får meget mere med hjem end man kunne turde håbe på!

  thumb Jacob Julius Thomson
  8/20/2017